Garantie / Retour

Garantie & Retour
  
Garantie:> Op alle producten geplaatst op de SoundSuper Webshop en verkrijgbaar in onze Showroom geldt vanaf de datum op de factuur een garantie gedurende een termijn van 24 maanden, tenzij anders vermeld of overeengekomen.

Retour:
Bij aankoop niet tevreden, meld ons dat AUB even via email of per telefoon, we lossen het probleempje altijd naar tevredenheid op
Terugzenden van bestelde artikelen kan tot 14 dagen na factuur/leveringsdatum, vergezeld met een duidelijke schriftelijke uitleg van ontevredenheid of klacht, of bel gewoon even met 024-880 1285 of 06 2233 5028, dan regelen we dat gewoon ff,  of zend een bericht via onsContact Formulier

Letwel!! beschadigde en/of mishandelde apparatuur of artikelen worden niet retour genomen. Ook de werking van dit artikel dient tiptop te zijn, tenzij fabrieksfout. We controleren dit uitvoerig alvorens we tot retournering van het geldbedrag overgaan. Eventuele schade aan een apparaat of artikel wordt ten alle tijden op u verhaald.

Letop!! volgens de wet verkoop op afstand zijn deze 14 dagen wel zichtdagen, maar geen gebruiksdagen, dat houdt onder meer in dat u best de keuze mag maken om alsnog van de koop af te zien (afkoelingsperiode), maar niet eerst een week lang een artikel of apparaat gebruiken en in de ge-opende doos weer terug te zenden.

Uiteraard wel indien het apparaat of product problemen vertoont of niet naar behoren functioneert, dat is dan een gevalletje garantie, simpel toch.

Mail of bel ons a.u.b altijd indien uw klachten of retouren heeft, we lossen het altijd naar tevredenheid op.
Letop!! speciale bestellingen en/of speciaal op maat gemaakte of geleverde producten zijn uitgesloten van retourrecht.

van 10:00 tot 21:00u Mob: +31 (0) 6 2233 5028
van 10:00 tot 18:00u Telef: +31 (0) 24 880 1285

U kunt dit allemaal nalezen op de pagina's wetgeving en algemene voorwaarden