Keurmerk

SoundSuper Stopt met het voeren van webshop keurmerken
   
Uitleg: sinds begin 2006 heeft SoundSuper een succesvolle webshop en vanaf het begin twee keurmerken gevoerd. Tot nu toe zijn er NUL (0) klachten afgehandeld door de betreffende keurmerken en heeft SoundSuper het erg kleine aantal klachten, slechts 1 in 11 jaar, eigenlijk een misverstandje over de levertijd en heb deze zelf naar volle tevredenheid van deze klant opgelost. Het kost ons namelijk vele malen meer aan contributie, jaarlijkse keuringen en %-ten van de winst dan dat deze keurmerken werkelijk iets hebben opgeleverd of toevoegen. Ook aan de klantzijde voegt een keurmerk eigenlijk niets meer toe dan een soort van ''gevoeletje'' Eigenlijk is meer het u bang maken als er geen duur keurmerkje van hen te zien is en de shops daarmee dwingen om zo'n niets voorstellend merkje aan te schaffen. Meer dan zakkenvullen van die keurmerk-burootjes is het namelijk niet ! Aldus stoppen we er mee !!

Deze webwinkel-organisaties hebben tot doel om u als consument/klant een soort van gevoel van vertrouwen te geven dat het wel O.K. is met onze webshop als er een keurmerkje zichtbaar is. En ondertussen hun zakken te vullen met niets meer doen dan het bang maken van consumenten en webshops. Zo is hun technische kennis over webshop-systemen beperkt tot de juridische kennis, Een Webshop-keuring beperkt zich slechts tot de controle of of een webshop voorwaarden heeft opgesteld en een KvK-nummer heeft, meer niet. Maar van ICT-techniek hebben ze geen enkele vorm van kennis aan boord. Zo heb ik zelf moeten uitdokteren hoe het logo met werkend url in onze webshop geplakt moest worden. Heb zelfs nog van een hoog aangeschreven staand keurmerk een hele boze email bewaard waarin vermeld dat zijn helemaal niets te maken willen hebben met de techniek achter een webshop. Sja en dat wil dan een webshop technisch keuren !!!!, een lachertje, dus weg ermee.

Een webshopkeurmerk heeft eigenlijk ook helemaal geen zin noch nut. Sinds 1997 is SoundSuper al een echte fysieke winkel met vele tevreden en vaste klanten. Toen der tijd hadden we ook geen keurmerk en niemand liet zich daardoor van de wijs brengen, uw eigen ervaringen waren/zijn daarbij de maatstaf om bij ons te komen voor advies en/of aanschaf. Onze winkel draaide en draait immer nog vol op vertrouwen en tevredenheid van u als klant en we vinden het gewoon kolder dat nu in het digitale tijdperk er plots via een webshop gewinkeld kan worden, uw vertrouwen zou wegzakken indien wij geen duur nutteloos keurmerk zouden voeren op onze webshop. De webshop is slechts een soort online-catalogus of noem het een digitale showroom met een koop-mogelijkheid. Gewoon een digitaal verlengstuk van onze oude vertrouwde winkel/showroom, meer niet.

Onze webshop loopt geheel via de zwaar beveiligde server van Globe-Charge/SANTU, we hebben bewust voor de SSL beveiligde ShopFactory Secure Order Processing van Globe-Charge/SANTU gekozen om er zeker van te zijn dat uw en ook onze gegevens veilig verwerkt en bewaard worden en er geen vervelende dingen kunnen gebeuren tijdens bestel en betaal proces.

( Sommige browsers geven geen info over deze beveiliging-status, maar we zijn toch echt wel goed beveiligd, vaak loopt de tijd van uw computer net niet synchroon met de internetijd, dat zien sommige browsers als een fout )

Maar goed ... er kan maar EEN goed criterium zijn om als goede betrouwbare webshop en winkel door het leven te gaan en dat is en blijft immer nog EEN ZEER TEVREDEN KLANT, daar kan zelfs geen enkel keurmerk garant voor staan. En om U als zeer tevreden klant te kunnen houden, doen we bij SoundSuper daar conze uiterste best voor, want Uw tevredenheid is en blijft ons enige echte keurmerk.

Dat SoundSuper geen keurmerken meer voert, wil helemaal niet zeggen dat SoundSuper niet voldoet aan alle wettelijk regels, dat doen we namelijk in ruime mate wel !!!!
SoundSuper voldoet in ruime mate aan de in Nederland en Europa gestelde Regels en Wetgeving met betrekking tot de verkoop via internet en in onze showroom.

We gaan zelfs een stapje verder door Volledige Garantie te geven op alle door SoundSuper verkochte apparatuur en artikelen, en u binnen 14 dagen na aankoopdatum alle apparatuur kunt retourneren of omruilen, mits in ongeschonden staat en in de originele verpakking.

Mocht u onverhoopt toch iets te Nuilen of te Ruilen hebben, bel gerust naar 024-880 1285 of email naar marck@soundsuper.nl en we lossen het probleempje naar aller tevredenheid op, zeker weten.

 Met vriendelijke groet,
   Team SoundSuper, Martin en Marck
---------------------------------------------------
Hieronder vindt u een aantal handige sites.

http://www.geenkeurmerk.nl/

Praktisch advies van de overheid over uw rechten als consument 
http://www.consuwijzer.nl

Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) en de Stichting Geschillencommissies voor Beroep en Bedrijf (SGB).
 http://www.sgc.nl/

De Consumentenautoriteit is de toezichthouder op consumentenrecht en eerlijke handel. De Consumentenautoriteit bevordert eerlijke handel tussen bedrijven en consumenten, met als uitgangspunt de economische belangen van consumenten. 
https://www.acm.nl/nl/zoeken?text=webshop

WetboekOnline.NL
 http://www.wetboek-online.nl

om een een kijkje in de keuken van keurmerken te verschaffen zie onderstaande links
https://www.youtube.com/watch?v=gkxkP6wwKZg&feature=player_embedded

http://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/07-11-2011
--------------
Letop!!, deze links dienen louter ter informatie aan u als consument !!. StrangeWay is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze websites betreffende StrangeWay. Nogmaals, louter ter informatie.